FAQ

Què inclou la meva entrada?

La teva entrada inclou l'accés a la Conferència que farem el dia 9 d'abril. Les 250 primeres tindran també entrada a l'opening night el vespre del dia 8. L'entrada és personal i intransferible.

On puc comprar la meva entrada?

Només podràs comprar entrades a través de la pàgina de l'esdeveniment.

Vull promocionar la meva empresa. Puc esponsoritzar o exhibir a la conferència?

Tothom pot participar a la Conferència com a sponsor, enviant la informació de contacte a través d'aquest formulari. Treballem amb grans corporacions i amb startups per arribar als emprenedors de tot el món. Arribem a milers d'emprenedors durant el nostre esdeveniment, i molts més online amb el nostre contingut i les nostres campanyes.

Quan publicareu la llista final de ponents?

Encara queden molts mesos per la conferència, i estem convidant els millors ponents que podem aconseguir. Ves visitant el nostre web per a veure'n les novetats!

Fareu promocions i descomptes per comprar l'entrada amb temps?

Definitivament. Les anirem publicant en aquest web, i també a través de la nostra newsletter!

En quin idioma es farà la Conferència?

Anglès.

Podré entrar a l'esdeveniment en qualsevol moment?

I tant! Només et demanem que sempre duguis a sobre l'identificador únic que et donarem a l'entrada.

Feu descomptes per estudiants, ONGs o fundadors amb pocs recursos?

Potser. A mesura que s'apropi la Conferència, valorarem si obrim oportunitats de voluntariat. Escriu-nos amb el teu cas a través d'aquest formulari si hi estàs interessat.

Sóc part d'un mitjà de comunicació i voldria cobrir el vostre esdeveniment. Com ho faig?

Si ets un/a periodista treballant per un gran mitjà de comunicació o un/a blogger amb una audiència considerable, estarem encantats de convidar-te. Sisplau, escriu-nos a través d'aquest formulari amb el teu nom, el nom del mitjà, un enllaç al site on l'article es publicarà i el número de visitants recurrents del teu site.

L'accés als ponents estarà restringit a certes col·laboracions puntuals i per tant no serà accesible per a tots els posseidors d'un passi de premsa.

M'encantaria participar, però la meva empresa no em deixa participar en un dia laboral. Què puc fer?

Som bons coneixedors del sector corporate i els negocis més tradicionals. Envia'ns un missatge a través d'aquest formulari i mirarem d'ajudar-te. No podem prometre't res.

Podré parlar amb els ponents i els inversors a la Conferència?

Encara que durant els nostres esdeveniments mensuals es queden a la part de networking, no podem garantir el mateix per la Conferència.

Precisament, perquè no els paguem per a que vinguin a parlar als nostres esdeveniments, intentem usar el mínim del seu temps possible, ja que les seves hores són molt cares i els estem privant de treballar en la seva empresa durant algunes hores.

Alguns sí que s'hi quedaran, i també farem una celebració al final de l'esdeveniment, a la qual alguns d'ells vindran, però no podem garantir res.

No obstant, hi ha inversors i anteriors speakers de Startup Grind i altres emprenedors de referència que estaran entre la nostra audiència. Alguns d'ells i d'elles ja han comprat l'entrada, i la majoria tenen ganes de conèixer-te. A les altres conferències de Startup Grind han passat coses meravelloses, com gent que ha co-fundat una empresa, o bé gent que ha aixecat finançament gràcies a un inversor o un contacte que va fer a la conferència.

El nostre secret per trobar els VIPs és el següent: saluda tothom que et trobis a la Conferència, i en especial aquells que semblen més relaxats durant els networking breaks. Aquests solen ser els més credibles, no com els que venen a fer-te el seu pitch dient que són grans inversors o que tenen grans xarxes de contactes. També aconsellem ajudar als demés abans que ajudar-te a tu mateix. Ja veuràs com arriben els resultats!

No puc venir a la Conferència. Em podeu tornar els diners?

Vaja! Teníem moltes ganes de veure't a la Conferència! Ens sap molt greu, però no reemborsem els diners.

Esperem veure't l'any vinent!

Hi ha dresscode per l'esdeveniment?

Sí: còmode. Sigues tu mateix i pensa que passaràs força hores a l'esdeveniment. Així que vina còmode i gaudeix de la conferència.

Hi ha un codi de conducta per l'esdeveniment?

Hem adoptat el Berlin Code of Conduct per aquesta Conferència. La comunitat és la nostra principal prioritat.

Puc repartir material promocional durant la Conferència?

Apreciem el teu entusiasme, però hauràs de limitar-te a repartir targetes de contacte.

Només els sponsors, que són qui fa possible que la Conferència sigui realitat, tenen l'opció de repartir material promocional des del seu stand.

Si vols ser un sponsor, escriu-nos a través d'aquest formulari i ens encantarà estudiar la teva proposta.

Necessito un visat per venir a la vostra Conferència. Em podeu ajudar?

Dissortadament, no podem ajudar-te en aquest aspecte.

On em puc allotjar durant la conferència?

A Barcelona hi ha moltes opcions. Els nostres partners AC Hotels tenen els següents hotels a Barcelona: